Kategorier
Uncategorised

Webbsändning från ELUGswe:s vårmöte 18-19 april 2016

För medlemmar som vill titta på sändningen från ELUGswe:s vårmöte 18-19 april 2016

För att titta live, registrera dig på Bambuser. Gör detta i god tid innan mötet börjar. Det är en enkel registrering som bara kräver användarnamn, lösenord och e-post. När du har skaffat konto, sök upp användaren Elugswe och följ den. Elugswe kommer att följa dig tillbaka.
När sändningen startar kommer Elugswe att dela sändningen med alla sina följare och du får ett e-postmeddelande med en länk till sändningen.

För er som vill se filmen i efterhand kan göra det i erat konto eller att ni registrerar ett nytt konto och ber att få följa användaren Elugswe så följer vi tillbaka. 30 dagar efter publicering tar vi bort filmen. Har ni problem att se filmen i efterhand kan ni kontakta styrelsen så hjälper vi till.